Υπηρεσίες


Αγορές

Το κατάστημα ROUSSOS ANTIQUES εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων τέχνης, που χρονολογικά κυμαίνονται από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή του μεσοπολέμου.

Στη συλλογή του περιλαμβάνονται αρχαιοελληνικά και βυζαντινά αντικείμενα, εικόνες που πωλούνται κατόπιν αδείας από το Υπουργείο Πολιτισμού, καθώς και αντικείμενα ελληνικής παραδοσιακής τέχνης.

Μια πληθώρα ευρωπαϊκών, ασιατικών και ρωσικών έργων τέχνης, διακοσμητικών αντικειμένων και επίπλων εμπλουτίζει την ευρεία συλλογή.

Η ουσιαστική ενασχόληση με το αντικείμενο και η προσωπική ανάγκη για διαρκή ανανέωση ωθεί τους ιδιοκτήτες στην αναζήτηση εκλεκτών αντικειμένων μέσα σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Παρέχονται πληροφορίες καθώς και πιστοποιητικό αυθεντικότητας για κάθε αντικείμενο πωληθέν εκ της επιχείρησης.


Πωλήσεις


Το κατάστημα ROUSSOS ANTIQUES εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων τέχνης, που χρονολογικά κυμαίνονται από την αρχαιότητα μέχρι την εποχή του μεσοπολέμου.

Ακολουθώντας τις δέουσες διαδικασίες, η επιχείρηση αγοράζει αντικείμενα και συλλογές που κατασκευάστηκαν μέχρι το 1940, καθώς και αρχαιότητες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την επιχείρηση στον χώρο του καταστήματος, τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Εκτιμήσεις


Το κατάστημα ROUSSOS ANTIQUES παρέχει εκτιμήσεις αντικειμένων, αναφορικά με την χρονολογική ταυτοποίηση και προέλευση τους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την επιχείρηση στον χώρο του καταστήματος, τηλεφωνικά ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Συντηρήσεις


Αναλαμβάνεται η συντήρηση καθώς και επισκευή παλαιών αντικειμένων, με εγγύηση ποιότητας και σεβασμού στην αυθεντικότητα αυτών.

Αναλαμβάνεται κάθε είδους ζωγραφικό έργο σε ξύλινο, υφασμάτινο και μεταλλικό υποστήριγμα, όπως πίνακες, εικόνες και ξυλόγλυπτα αντικείμενα.

Επίσης επισκευάζονται παλαιά ρολόγια, αγάλματα ,κηροπήγια, κοσμήματα καθώς και μια πληθώρα παλαιών αντικειμένων τέχνης.

Τέλος, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τη σωστή διατήρηση και συντήρηση.

Άλλωστε, είναι εξαιρετικής σημασίας, τα έργα τέχνης να διαφυλάσσονται σε κατάλληλες συνθήκες, ώστε να διατηρούν αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο την ιστορική και εμπορική αξία τους..